19:53

out inveniam viam, aut faciam
дуже важливе питання!!!!

як готувати макарони по-флотськи???





Вопрос: і головне з чого?
1. з фаршу 
4  (66.67%)
2. чи дрібно м"ясо нарізати 
2  (33.33%)
Всего:   6
Комментарии
29.11.2007 в 22:29

когда появляется кто-нибудь с натурой более непосредственной, более открытой, его либо сразу же отвергаю, либо заставляют страдать, выставляя человеком наивным и недалеким
з фаршу...
29.11.2007 в 22:32

out inveniam viam, aut faciam
Paraska а я шо казала...
29.11.2007 в 22:37

nehardcore.diary.ru/ - Техника Быстрого Письма Алексея Никонова (ПТВП)
29.11.2007 в 22:38

out inveniam viam, aut faciam
Calypso,, ти хто?
29.11.2007 в 23:40

я людин.. така відповідь піде?)
30.11.2007 в 02:22

Paraska домашнього чи магазинного? )
30.11.2007 в 22:25

out inveniam viam, aut faciam
Calypso,, конкретніше, будь ласка
30.11.2007 в 22:32

Я людин, яка займається поширенням віршів Олексія Никонова, щоб напоумити людей.. і якщо ти зацікавлений те пройти по посиланню яка вище))

30.11.2007 в 22:35

out inveniam viam, aut faciam
Calypso,, ха-ха, а ти он-лайн перекладачем користуєшся??? я й російську добре розумію.... я вже бачила твій щоденник
30.11.2007 в 22:36

out inveniam viam, aut faciam
а взагалі, я мушу нагадати, що це тема про макарони!!!
30.11.2007 в 22:48

Calypso,, ха-ха, а ти он-лайн перекладачем користуєшся???
звідки знаєш?)
30.11.2007 в 22:50

а взагалі, я мушу нагадати, що це тема про макарони!!!

зайві коментарі ще нікому не шкодили)
30.11.2007 в 22:59

out inveniam viam, aut faciam
Calypso,, бачу, бо багато помилок....

зайві коментарі ще нікому не шкодили)

ну тоді я думаю, що якщо ти напишеш ще коментар про макарони, то це теж буде дуже добре і нікому не зашкодить)))
30.11.2007 в 23:08

Calipso_nymph
Из куска мяса приличных размеров варится бульон. Подается на первое. Мясо вынимается, чистится от жил и костей и пропускается через мясорубку. Если любите лук - его стоит мелко порезать, если его любите только вы, но не терпит человек, которого вы собираетесь этим блюдом кормить, его (лук) стоит тоже прокрутить через мясорубку. Лук с мясом слегка обжарить. Отварить макароны, мелко иx поломав. Смешать мясо с макаронами, поперчить и обжарить не несильном огне до появления первых признаков румяности. ((:
30.11.2007 в 23:11

Calipso_nymph
PS. Я був би дуже радий, якби ти написала свою думку про вірші Никонова в моєму співтоваристві. Для мене це дуже важливо. Якщо звичайно вас не утруднить))
30.11.2007 в 23:11

out inveniam viam, aut faciam
buchik от бачиш, а я шо казала.....

Calypso,, міг би й сам шось написати, а не шукати рецепти в неті(
30.11.2007 в 23:15

Calipso_nymph ти казала? то ж я казав шо макарони по-флотськи робляться з куска мяса )
30.11.2007 в 23:21

міг би й сам шось написати, а не шукати рецепти в неті(
обьясни в чому різниця)
30.11.2007 в 23:23

buchik
ти казала? то ж я казав шо макарони по-флотськи робляться з куска мяса )

Я з Інтернету скопіював)
30.11.2007 в 23:31

out inveniam viam, aut faciam
buchik ти казав, шо з фаршу не робиться.... а в кінці-кінців з куска м"яса робиться фарш...

Calypso,, ріщниця в тому, що в неті я й сама можу глянути, а я хотіла взнати про досвід готування макаронів
30.11.2007 в 23:42

а в кінці-кінців з куска м"яса робиться фарш
домашній фарш :ura:
30.11.2007 в 23:49

out inveniam viam, aut faciam
buchik ти мені можеш пояснити, яка різниця між домашнім фаршем і купленим в магазині???
як на мене, жодної....

от якби йшлося про куплені готові страви, а не напівфабрикати....
30.11.2007 в 23:51

Calipso_nymph зроби новий пост де запитай народ яка різниця між фаршами і зроби голосувалку: який фарш краще? :gigi:
А взагалі, я повний нуб в кулінарії )

Расширенная форма

Редактировать

Подписаться на новые комментарии
Получать уведомления о новых комментариях на E-mail