out inveniam viam, aut faciam
дуже важливе питання!!!!
як готувати макарони по-флотськи???
як готувати макарони по-флотськи???
Вопрос: і головне з чого?
1. з фаршу | 4 | (66.67%) | |
2. чи дрібно м"ясо нарізати | 2 | (33.33%) | |
Всего: | 6 |
звідки знаєш?)
зайві коментарі ще нікому не шкодили)
зайві коментарі ще нікому не шкодили)
ну тоді я думаю, що якщо ти напишеш ще коментар про макарони, то це теж буде дуже добре і нікому не зашкодить)))
Из куска мяса приличных размеров варится бульон. Подается на первое. Мясо вынимается, чистится от жил и костей и пропускается через мясорубку. Если любите лук - его стоит мелко порезать, если его любите только вы, но не терпит человек, которого вы собираетесь этим блюдом кормить, его (лук) стоит тоже прокрутить через мясорубку. Лук с мясом слегка обжарить. Отварить макароны, мелко иx поломав. Смешать мясо с макаронами, поперчить и обжарить не несильном огне до появления первых признаков румяности. ((:
PS. Я був би дуже радий, якби ти написала свою думку про вірші Никонова в моєму співтоваристві. Для мене це дуже важливо. Якщо звичайно вас не утруднить))
Calypso,, міг би й сам шось написати, а не шукати рецепти в неті(
обьясни в чому різниця)
ти казала? то ж я казав шо макарони по-флотськи робляться з куска мяса )
Я з Інтернету скопіював)
Calypso,, ріщниця в тому, що в неті я й сама можу глянути, а я хотіла взнати про досвід готування макаронів
домашній фарш
як на мене, жодної....
от якби йшлося про куплені готові страви, а не напівфабрикати....
А взагалі, я повний нуб в кулінарії )